Изработка на сайт
Брошури
Вход
Търсене

За нас

Всичко под един покрив на конкуретени цени!
 

Пазари и цели

    Към днешна дата сме водеща компания в областта на търговията със строителни материали и системи в област Добрич и една от най-големите доставчици в област Варна.Ориентирани сме към всички клиенти-потребители на предлаганите от нас стоки и предлагаме индивидуални ценови листи за всеки от тях.Целите ни за напред са разширяване на пазарните дялове и разработване на стратегии за налагане на нови водещи продукти, малко познати на българския пазар.Нашата основна цел е да гарантираме качествено и бързо обслужване.

История

    Фирма „Добрич строй” ООД е създадена през 1999 год. като малка организация, ориентирана в областта на търговията със строителни материали, чиито основатели са днешните собственици на дружеството. Ние сме едни от основните съдружници от групата на „Български Строителни Маркети”

Екип

    Разполагаме с добър екип от специалисти, отговорни и отлично запознати с характеристиките на предлаганите от нас стоки. Всеки нов член в екипа ни преминава през задължителен курс на обучение, осигуряващ му отлично познание на материята и обезателно запознаване с опазване на търговски тайни и лоялна отговорност към нашите контрагенти. Най-важното за нас е коректността и лоялността с клиентите ни.

Партньори

    Гамата от предлаганите материали обхващат всички етапи в изграждането на сгради и съоръжения: груб строеж и зидария, покривни и отводнителни системи, хидроизолации, топлоизолационни системи, вътрешно и външно оформление, външни отводнителни системи и настилки, фаянс, теракота и санитарна керамика, ламинати и облицовки, интериорен дизайн – врати, тапети, осветителни тела и други.


Изгодни оферти за дрехи